INFO IFM BRANN.
Vi har dessverre opplevd å ha brann i ventilasjonsanlegget på kjøkkenet vårt ved Graffi Midtbyen. Vi ser nå at skadene er såpass omfattende at det vil ta tid før vi får åpnet igjen. Dette vil dessverre berøre gjester som har reservert bord hos oss før jul. Vi prøver å flytte så mange som mulig over til vår Graffirestaurant på Solsiden. Dere som har en bordreservasjon hos oss, og enda ikke blitt kontaktet, kan gjerne sende en mail til solsiden@graffigrill.no for å høre om ledig bord.
Vi har også et samarbeid med den nyåpnede restauranten Rot Vin & Brød i Adressabygget. De kan kontaktes på tlf. 400 02 385, eller via mail post@rotvb.no.
Vi vil nok en gang beklage den ulempen dette medfører for våre gjester og håper vi snart kan invitere dere tilbake til Graffi Midtbyen.

 

 

Velkommen til en koselig og uformell grillrestaurant, full av god atmosfære. På vår Josper kullgrill griller vi det meste fra deilige fileter til hjemmelagede burgere, fisk, vegetarretter og mye annet godt.

Graffi Grill er en godt besøkt restaurant og vi anbefaler våre gjester å reservere et bord for sikkerhets skyld. Bordbestillingen gjør du her.

Graffi er et gammelt trøndersk uttrykk og betyr “å ha greie på”.

 
 
 

Aktuelt

 

Instagram

Vi elsker å se at folk koser seg på Graffi! Bruk #graffigrill for å bli vist i galleriet :)

 
 

 

      Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev, og få gode tilbud og kampanjer.